De Stee

Kliniek De Stee van GGZ Drenthe Gezinspsychiatrie bevindt zich op het terrein van GGZ Drenthe aan de Altingerweg in Beilen. Er zijn twee gebouwen, die naast elkaar liggen. Je woont samen met je gezin in gebouw De Weijerd. Ieder gezin heeft daar een of twee slaapkamers. Je deelt douche, bad en wc met andere gezinnen. Overdag ga je voor programmaonderdelen naar het naastgelegen gebouw De Stee. Hier is een grote ruimte voor ouders en kinderen en een slaapkamer voor de kleine kinderen.

Op beide locaties deel je een huiskamer, keuken en eetkamer met de andere gezinnen. Elk gezin blijft verantwoordelijk voor de eigen verzorging, kookt voor zichzelf en eet in de gemeenschappelijke eetkamer aan een eigen tafel. In de ruimtes en de tuinen bij de gebouwen kunnen de kinderen veilig spelen. Er zijn camera’s in de algemene ruimtes en, als er zorgen zijn over de veiligheid van de kinderen, ook in de eigen ruimtes. Op beide locaties zijn zowel overdag als ’s nachts altijd een of meer gezinstrainers aanwezig. 

De Weijerd (l) en De Stee (r):


De Etstoel

Kom je voor je eerste afspraak, dan kun je je melden bij de receptie in gebouw De Etstoel.


Route en parkeren

Op het terrein van GGZ Drenthe in Beilen:

Volg de borden met vermelding 'overige bestemmingen' tot aan gebouw De Etstoel. De parkeerplaats bevindt zich recht tegenover de ingang van gebouw De Etstoel. Parkeren is gratis.

Openbaar vervoer

Vanaf het station in Beilen is het 10 minuten lopen naar De Etstoel.