Home arrow Actueel arrow Geen bezoek aan klinieken GGZ Drenthe ivm Corona, aanbellen bij gebouwen

Geen bezoek aan klinieken GGZ Drenthe ivm Corona, aanbellen bij gebouwen

In verband met het Coronavirus heeft GGZ Drenthe besloten alle bezoek aan onze klinieken vanaf heden op te schorten. Onze gebouwen zijn uitsluitend toegankelijk na aanbellen. De behandelingen vinden waar mogelijk plaats via (beeld)bellen. Deze maatregelen zijn nodig om de gezondheid van onze patiënten en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

Geen bezoek
Patiënten kunnen vanaf heden tot nader order geen bezoek ontvangen. Wij stellen onze patiënten in de gelegenheid via de beschikbare communicatiemiddelen contact te onderhouden met hun naasten en contactpersonen in het kader van de rechtsgang, zoals een advocaat of de reclassering. Veelal werken ook deze professionals op afstand met behulp van (beeld)bellen. Bij een aantoonbaar dringende reden kan een uitzondering worden gemaakt. 

Aanbellen bij gebouwen
Al onze gebouwen zijn vanaf heden gesloten. Patiënten, leveranciers en anderen die wél op onze locaties worden verwacht, vragen we aan te bellen. Zij zullen één voor één, met gepaste afstand worden toegelaten. 

De behandeling gaat door!
De behandelingen gaan gewoon door, in de meeste gevallen via een telefonische afspraak of beeldbellen. Voor patiënten met vragen over beeldbellen is er veel handige informatie te vinden op de website van Karify.

De dagbestedingslocaties van Daat-Drenthe zijn gesloten. 
 
We bevinden ons in een zeer uitzonderlijke situatie, die voor iedereen erg vervelend is. Wij vragen uw begrip hiervoor.  

Vragen?
Heeft u hierover vragen? Neemt dan contact op het zorgsecretariaat van het behandelend team.